Site-ul www.Midtown-Residence.ro este o forma de promovare online a unor proiecte rezidentiale cu acelasi nume, dezvoltate in București. Folosirea, incluzand vizitarea site-ului www.Midtown-Residence.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor.

Categorii de conținut

Continutul si elementele de grafica ale site-ului www.Midtown-Residence.ro, precum si sursele tehnice ale tuturor facilitatilor prezente și viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, apartin site-ului www.Midtown-Residence.ro si reprezinta Continutul www.Midtown-Residence.ro. Este interzisa copierea si publicarea conținutului www.Midtown-Residence.ro pe alte site-uri.

Limitarea raspunderii

Continutul de pe website este cu titlu de informare generala cu privire la proiectele imobiliare și oferta de apartamente. www.Midtown-Residence.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al continutului ori serviciilor furnizate de site. Continutul text si imaginile sunt cu titlu de informare si pot contine inexactitati datorate procesului de constructie. Informatiile actuale si exacte se pot obtine numai de la Beneficiarul ansamblului rezidential.

www.Midtown-Residence.ro nu poate garanta implicit sau expres pentru continutul de pe site si pentru continutul oferit de partenerii săi. www.Midtown-Residence.ro nu isi asuma raspunderea in nici un caz, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect de date, informatii, imagini colectate de pe www.Midtown-Residence.ro.

In privinta continutului publicat cu erori sau care nu respecta alte politici de copyright, se vor lua masuri de indata ce se semnaleaza o astfel de problema (contact si formular de sugestii).

Prin prezenta sunteti de acord sa exonerati de raspundere site-ul www.Midtown-Residence.ro pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a neutilizarii corecte sau frauduloase a site-urilor.

www.Midtown-Residence.ro isi rezerva dreptul de a modifica aceste conditii in orice moment, fara o notificare prealabila, motiv pentru care va recomandam revenirea periodica pe aceasta pagina pentru citirea acestor termeni si conditii.

Utilizarea continutului

Continutul www.Midtown-Residence.ro, indiferent de zona in care se afla in site și indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in scop comercial se poate face numai cu acordul scris si expres al www.Midtown-Residence.ro.

Orice utilizare a continutului www.Midtown-Residence.ro, alta decat cea mentionata expres în acesti Termeni de Utilizare este strict interzisa. Cererile de utilizare a continutului www.Midtown-Residence.ro in orice scop pentru care se cere acordul expres pot fi facute in scris la adresa: residence.midtown@gmail.com.

Link-uri utile

Solutionarea Alternativa a Litigiilor
Solutionarea Online a Litigiilor

© 2024 – Midtown Residence. All rights reserved.

Made with ❤️ by eAdvertising